SZERKESZTHETŐ SABLONOK - RENDELD MEG ÉS NYOMTASD KI MÉG MA

Gyakran Ismételt Kérdések

Alábbiakban megpróbáltuk összegyűjteni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ha valamit kihagytunk volna,
kérlek írj nekünk e-mailt vagy használd az üzenetküldőt: hello@instant-meghivo.hu

Online szerkeszthető meghívó sablonokat. Minden termékünk csak digitális formában érhető el, semmilyen fizikai termék nem kerül szállításra.

Nézd át a kínálatunkat, vásárold meg a neked tetsző sablon dizájnt. Ezután szerkeszd át a saját adataiddal és nyomtasd ki otthon vagy egy nyomdában.

A sablon egy online felületen elérhető digitális fájl, melyet magad tudsz szerkeszteni és letölteni, majd kinyomtatni otthon vagy egy nyomdában.
A sablon közvetlenül a böngészőben szerkeszthető a Templett alkalmazás segítségével. Nincs szükség semmilyen szoftver vagy betűtípus letöltésére.
Minden termékhez tartozik egy próba link, amelyen keresztül a teljes szerkesztési folyamatot kipróbálhatod még a vásárlás előtt.

A vásárlást követő 5-10 percen belül kapsz egy e-mailt a Templettől (szerkesztő felület). Asztali számítógépeden nyisd meg a csatolt linket a sablon eléréséhez, közvetlenül a böngészőben.
A másik lehetőség, hogy megnyitod a templett.com weboldalt és rákattintasz a "Access your templates" linkre.

• A betűtípust, annak színét, méretét és elhelyezkedését. Új szöveget adhatsz hozzá, vagy törölheted a meglévőt.
• A grafikai elemek helyét és méretét.
• Saját képet tölthetsz fel (5MB-ig).
• Megváltoztathatod vagy hozzáadhatsz háttérszínt vagy képet (néhány sablon háttere nem módosítható, ehhez kérjük, nézd meg a termékleírást vagy a próbaverziót).
• A meghívóknál hozzáadhatsz hátlapot (amire tehetsz szöveget vagy akár képet is)
Minden esetben javasoljuk, hogy vásárlás előtt próbáld ki a demó felületet. A linket a termékleírásokban találod.

• A grafikai elemek színét.
• A sablon méretét és orientációját (állított, illetve fektetett).
Amennyiben más méretre lenne szükséged kérjük, keress fel bennünket a vásárlás előtt, hogy meg tudjuk mondani, lehetséges-e a módosítás.
(A sablonok méretezése minden esetben felárat tartalmaz.)

Nem, a szerkesztőfelület minden szükséges dolgot tartlamaz. Betűtípusokat sem kell letöltened a szerkesztéshez, azok eleve be vannak ágyazva a Templett alkalmazásba.

A nyomtatók és monitorok különböző színkalibrációja miatt, a monitoron megjelenített szín és a késztermék színe között kis mértékű eltérés elképzelhető.
Amennyiben a színek jelentősen eltérnek egymástól, úgy elképzelhető, hogy a nyomtatód tintapatron vagy toner töltöttsége nem megfelelő.
Mindenképpen javasoljuk a próbanyomtatást, hogy ellenőrizhesd a színeket. A nyomtatott tinta eltérő lehet a különböző papírtípusokon is. Javasoljuk, hogy használj könnyű papírlapot a dizájn és a szín megőrzése érdekében.

Korlátlan számú alkalommal szerkesztheted, mentheted és töltheted le a sablonod. Minden sablon csak egyszer használható (hacsak a termék leírásban másként nem szerepel).
A sablon csak a megvásárolt dizájnként használható fel. NEM engedélyezett több verzió létrehozása különböző projektekhez vagy eseményekhez.

A megvásárolt sablonok és dizájnok kizárólag személyes használatra készültek, és nem használhatók semmilyen kereskedelmi célra, nem oszthatók meg, nem értékesíthetők vagy terjeszthetők tovább. Az Instant Meghívó fenntartja a jogot, hogy visszavonja a sablonhoz való hozzáférést, ha a felhasználó megsérti a felhasználási feltételeket.

Kérdésed van? Írj nekünk!