SZERKESZTHETŐ SABLONOK - RENDELD MEG ÉS NYOMTASD KI MÉG MA

Ellenőrizd az e-mailedet!

Néhány perccel a megrendelés leadását és kifizetését követően kapni fogsz egy e-mailt a Templett-től egy hozzáférési linkkel. Ezt az e-mailt a megrendeléshez csatolt e-mail címre küldi a rendszer (kérlek, ellenőrizd a spam mappát is). A sablon(ok) eléréséhez, kattints (fontos, hogy asztali számítógépet használj) az e-mailben található linkre, mely közvetlenül a böngészőben fog megnyílni, ahol létrehozhatod a saját Templett fiókod és a hozzá tartozó jelszót.

Kérlek, várj leaglább 10 percet, néha előfodulhat egy kisebb késés.

Nem férsz hozzá az e-mailedhez?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz belépni e-mail fiókodba vagy azt nem éred el, akkor is van megoldás a megvásárolt sablon(ok) eléréséhez. Ahhoz, hogy létrehozhasd az új Templett-fiókod, két dologra lesz szükség:

1. A megrendeléshez csatolt e-mail címre.
2. A rendelés számára (Order ID).


Ezután jelenkezz be a Templett-be EZEN a linken.

Írd be a megrendeléséhez csatolt e-mail címed az "Email or username" mezőbe, majd kattints a "Sign in" gombra. Ha fiókod még NEM aktív, alul megjelenik egy üzenet.
Kattints erre a linkre: "I Don't have access to this email".

Ezután írd be a rendelés számát (Order ID), majd kattints a "Continue" gombra.

Ha a megrendeléshez csatolt helyes e-mail címet és a helyes rendelési számot adtad meg, akkor megkapod a hozzáférést a fiókodhoz. A következő oldalon frissítheted az e-mail címed, beállíthatod a fiókhoz tartozó jelszavad és elérheted a megvásárolt sablont, sablonokat.

Amennyiben még mindig nem tudsz belépni a fiókodba, kérjük, lépj velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: hello@instant-meghivo.hu